Kontakt

Bliv medlem

Du kan hjælpe fra KUN kr. 50,-/årligt.

For dit ADDA medlemskab er du med til at støtte vore landbrugsprojekter i Cambodia, Vietnam og Tanzania. ADDAs arbejdsform og motto er “hjælp til selvhjælp”. ADDA bygger på en flad organisationsstruktur, hvor der er mange aktive i foreningen til at løfte opgaverne. Du kan således som medlem også få mulighed for at engagere dig i udviklingsarbejde. Vi udsender 2 gange årligt medlemsbladet, ‘News and Views’ til alle medlemmer. Derudover udgiver vi løbende online nyhedsbreve, holder oplysningsmøder, foredrag og udstillinger, arrangerer medlemsmøder, informerer via vores hjemmeside m.v.

26932909346_d7f794539a_k

Som medlem hjælper du på flere måder

Udover at du støtter ADDAs arbejde med fattige småbønder, er du med til at sikre den folkelige forankring i Danmark. Du kan være med til at udbrede kendskabet til en dansk NGO, der med udviklingsprojekter i fattige landområder gør en forskel for tusindvis af mennesker. De gode resultater er jo værd at fortælle om til venner, familie og kolleger!

Prisen for et medlemsskab starter ved kun 50 kr. årligt.

Medlemskab   Årligt kontingent
Studerende/pensionister   Kr. 50,-
Personligt   Kr. 100,-
Familie   Kr. 150,-
Firma   Kr. 500,-

Hvis du er interesseret i at blive medlem, så udfyld tilmeldingsblanketen herunder. Så sender vi en bekræftelse på medlemskabet til dig, ligesom du for fremtiden vil modtage nyhedsbrev og medlemsblad.

Tilmelding

Skriv dit fulde navn.
Årligt kontingent. Tak for din støtte.