Ansatte i ADDA

Cambodia

kjeld vodder nielsen Projektkoordinator

Kjeld Vodder Nielsen er ADDA’s projektkoordinator i Cambodia og uddannet agronom. Kjeld har speciale i jordbrugsteknologi og grøntsagsproduktion samt erfaring med ledelse fra Videncentret for landbrug og AgroTech. 


Helge-Brunse,c Projektkonsulent

Helge Brunse  er uddannet agronom og har tidligere været chefrådgiver for Danida i Indien. Helge har været ansat hos ADDA siden 2002 og bidraget væsenligt til udviklingsarbejdet i Cambodia.


Projektleder

Bodil Pallesen, har været projektleder i Cambodia siden projektopstart i 1996. Bodil er uddannet agronom og er tidligere landbrugslærer og lokal planteavlskonsulent. I dag er Bodil foruden sit virke i ADDA ansat hos Agrotech som seniorkonsulent inden for udvikling af plantefibre.

Nuværende projekter: EAC: Empowering Agricultural Cooperatives and Civil Society in Siem Reap and Odder Meanchey


 


Vietnam


Projektleder

Søren T. Jørgensen er uddannet agronom og har mange års praktisk erfaring fra ind- og udland. Søren har bl.a. tidligere været ansat som forsøgsleder i Holstebro Landboforening, akademisk medarbejder i Plantedirektoratet og videnskablig assistent ved Københavns Universitet.

Nuværende projekter: VOF: Strengthening the Voice and Capacity of Vulnerable Ethnic Minority Farmers in Clima Resilience in Northwest Vietnam.


Tanzania

 Projektkoordinator: Bjarne Christensen


 Landeleder Tanzania: Ove Gejl Christensen

Nuværende projekt: AMDT-projekt i Dodoma- og Mbeya-regionerne. Linking small scale farmers to the international market for organic Sunflower


Myanmar

Landeleder Myanmar: Helge Brunse/Torben Huus-Bruun

Projektkoordinator: Luca Nichetti, MIID

Nuværende projekt: Forbedring af Levevilkår for den Etniske Gruppe: Pa-O i Myanmar, gennem Økologisk Landbrug